Tango Cultura 2017

Afis A2 Oameni si ziduri TangoCultura def

 

Asociația Tango Timișoara în parteneriat cu Tango Malena Timișoara, TangoVivo by Magnum Team Timișoara, Timișoara și Tango del Alma, cu participarea artistei plastice Danielei Armega și sprijinul Direcției Județene pentru Cultură Timiș – organizează în perioada 1-6 august 2017 evenimentul Tango Cultura – ”Oameni și ziduri”.

”Oameni și ziduri” reprezintă conexiunile pe care tangoul le produce în spațiul sinelui și în spațiul exterior – cucerim încăperi inerte în pași de dans, călătorim timid împreună și fiecare pas e unul mai aproape de sine, străbatem ziduri cu îmbrățișări.

Am ales pentru ediția din acest an Casa Artelor, un loc în care se întâlnesc idei și oameni, în care arhitectura clădirii va îmbrățișa pentru câteva seri de vară zâmbete, muzică și dans. Vom trece împreună prin porțile ei și ea ne va asculta poveștile.

Pe parcursul celor 3 zile participanții vor avea acces la proiecții de filme, seri de milonga (serate dansante), lecții introductive de tango, precum și o seară specială itinerantă ce va include ”Silensis” – lucrarea artistei plastice Daniela Armega, lucrare care reprezintă ”o căutare intimă, spirituală si de ce nu, poetică, de un abstract difuz, liric pe alocuri, cu urme nonfigurative de materie.”

Evenimentul se adresează atât celor pasionați de tango cât și celor ce doresc să se inițieze în tango, iubitorilor de dans, muzică și artă, iar participarea este liberă.

Vă așteptăm cu drag să călătorim împreună în spațiul tangoului, la Casa Artelor, str. Episcop Augustin Pacha nr. 8, Timișoara.

PROGRAM
Marți, miercuri și joi (1-3 august) – Prolog – Tango Guerilla
Tango Happening 19.00 – 20.00 la intersecția străzilor Vasile Alecsandri și Eugeniu de Savoya

Vineri 4 august – Seară de film și dans
21:00 – 22:30 Proiecție de film – ”The Tango Lesson” (1997) în regia și scenografia Sally Potter
22:30 – 24:00 Milonga în teniși în Curtea cu castan, DJ Modus (Tango Malena)

Sâmbătă 5 august – Spațiu și mișcare
19.00 – 22.00 Inițiere in tango – Sala Studio, Curtea cu castan, Scena
22.00 – 24.00 Milonga în Galerie, DJ Alexandra Cornean (TangoVivo)

Duminică 6 august – Oameni și ziduri
18.00 – seară itinerantă – Parcursul în tango și ”Silensis” – expoziție de artă vizuală Daniela Armega

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați pagina noastră de Facebook @tangotimisoara sau să ne contactați:
Asociaţia Tango Timişoara, Maria Tîrtea, Coordonator – Telefon: 0736351538, E-mail: timisoara.tango@gmail.com

gasca TAngo Cultura 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>